Onweerstaanbaar voor iedereen

Ontdek drie nieuwe parfums die je samen kunt delen

Kijk jij ook zo uit naar die vakantie of trip met je vader, moeder, geliefde of vriend(in)? Vanaf vandaag (29 juli) introduceert Kruidvat drie nieuwe, universele en luxe parfums die je met iedereen kunt delen. Traditioneel zijn parfums vaak gecategoriseerd op basis van geslacht, maar met deze parfums, ontwikkeld met frisse, kruidige en houtachtige topgeuren, is dat verleden tijd. Ze bieden luxe en verfijning tegen een betaalbare prijs, en je bespaart ruimte in je toilettas, omdat je ze kunt delen. Buiten de vakanties deel je deze onweerstaanbare parfums natuurlijk ook gemakkelijk met vrienden en familie.

Langdurige geurervaring en strak ontwerp

De parfums zijn zorgvuldig samengesteld en bevatten unieke combinaties van ingrediëntenom een langdurige geurervaring te bieden, dankzij een aromatische concentratie van circa15%. De flacons zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk, met een straken modern ontwerp dat een stijlvolle toevoeging is aan elke toilettas en badkamer.

De nieuwe parfums

Parfums.PNG
  • PNG
Parfums.PNG

Citrus & Bergamot Eau de Parfum

Een frisse, sprankelende geur met levendige citrus-en bergamotnoten die zorgen voor een verkwikkende en energieke ervaring

Sandelwood & Cardamom Eau de Parfum

Een warme, kruidige geur met zachte hout- en kardemomnoten die een gevoel van comfort en elegantie uitstralen.

Oud Wood & Chinese Pepper Eau de Parfum

Een diepe, mysterieuze geur met rijke hout- en pepernoten die een aura van mysterie en verfijning creëren

Betaalbare luxe

Deze veelzijdige parfums combineren luxe en verfijning met een betaalbare prijs van €7,99. De nieuwe parfums zijn vanaf 29 juli verkrijgbaar in alle Kruidvat filialen en op kruidvat.be.

Over Kruidvat België

Avec plus de 1 250 magasins et 25 000 collaborateurs dévoués aux Pays-Bas et en Belgique, Kruidvat est le leader incontesté du marché de la santé et de la beauté. Kruidvat s'engage à rendre la santé, la beauté et le bien-être accessibles à tous. Sous sa devise "Toujours surprenant et avantageux", la chaîne de drogueries propose un large éventail de produits de santé, de beauté et d'articles pour bébé, alliant abordabilité, diversité et haute qualité. Cette offre est complétée par une gamme étendue et surprenante de produits, permettant ainsi à chacun de trouver ce dont il a besoin.


Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Kruidvat België nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL