Kruidvat opent nieuwe winkel in Buggenhout

Buggenhout.jpeg
  • jpeg

Kruidvat opent een nieuwe winkel in Buggenhout, het eerste filiaal in de wijde omgeving. De nieuwe winkel telt zes vaste medewerkers aangevuld door twee jobstudenten, onder leiding van filiaalmanager Kaat Tierens. Met een winkeloppervlakte van 140m² en het nieuwste winkelconcept van Kruidvat staat het winkelcomfort van de klanten centraal. 

Filiaalmanager Kaat Tierens heeft vele jaren ervaring bij Kruidvat. Ze heeft lang in de Kruidvatwinkel in Asse gewerkt en nu werkt ze in het filiaal ‘Dendermonde Oude Vest' als filiaalmanager. Ze is zelf afkomstig van Buggenhout. Tierens gaat beide winkels combineren. 

Nieuw winkelconcept

Met een winkeloppervlakte van 140m² en een magazijn van 100m², gebruikt deze locatie het nieuwste winkelconcept van Kruidvat waarbij het winkelcomfort van de klanten centraal staat. Het is een ruime winkel met brede gangen, heldere ledverlichting en een moderne inrichting inclusief zelfscankassa’s.

Openingsuren en locatie

“Met de opening in de Kasteelstraat 61 in Buggenhout vullen we een blinde vlek in Vlaanderen, want in de buurt was er nog geen Kruidvatfiliaal. De nieuwe winkel ligt in het geografische middelpunt van Vlaanderen. En op een goede afstand van het centrum van Dendermonde”, zegt Nathalie Verhulst, districtmanager van Kruidvat.

In de nabijheid van het nieuwe filiaal ligt een supermarkt, waar klanten gratis kunnen parkeren. Dit stimuleert om grote aankopen te doen. Kruidvat Buggenhout is open van maandag tot en met zaterdag van 9.00 - 18.30 uur.

Openingsacties 

Kruidvat verwent de eerste 100 klanten met een goodiebag bij aankoop van €10. In de eerste week kunnen klanten gratis vijf foto’s laten printen, krijgen ze 20% korting op hun favoriete product naar keuze en houders van een klantenkaart hebben per aankoop recht op 50% korting op een artikel van het eigen merk.

Over Kruidvat België

Avec plus de 1 250 magasins et 25 000 collaborateurs dévoués aux Pays-Bas et en Belgique, Kruidvat est le leader incontesté du marché de la santé et de la beauté. Kruidvat s'engage à rendre la santé, la beauté et le bien-être accessibles à tous. Sous sa devise "Toujours surprenant et avantageux", la chaîne de drogueries propose un large éventail de produits de santé, de beauté et d'articles pour bébé, alliant abordabilité, diversité et haute qualité. Cette offre est complétée par une gamme étendue et surprenante de produits, permettant ainsi à chacun de trouver ce dont il a besoin.


Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Kruidvat België nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL