Kruidvat opent nieuwe winkel in de Antwerpse Brederodewijk

65ste filiaal voor Kruidvat in de provincie Antwerpen

vm_kruidvat_brederde_groepsfoto_HR-1.jpg
  • jpg

Vandaag opent Kruidvat haar nieuwste vestiging in Antwerpen. Een welkome aanvulling binnen de Brederodewijk en de 65ste in de provincie. Het is een mooi voorbeeld van hoe Kruidvat, dat sinds februari 300 winkels telt, steeds verder groeit. Het nieuwe filiaal in Antwerpen telt vijf vaste medewerkers, ondersteund door twee jobstudenten en wordt geleid door filiaalmanager Rafaëlla Carvers. Na heel wat jaren ervaring als assistent-manager bij Kruidvat Wijnegem groeit ze nu door tot filiaalmanager.

Nieuw winkelconcept

Het nieuwe filiaal aan de Brederodestraat (adres: Gelijkheidstraat 3) in Antwerpen heeft een winkeloppervlakte van 350m2. De nieuwe locatie is ingericht volgens het nieuwste Kruidvat-winkelconcept waarbij het winkelcomfort van de klanten centraal staat: brede gangen, heldere ledverlichting en een moderne inrichting inclusief zelfscankassa’s. De winkel focust met een uitgebreid baby-assortiment vooral op (grote) gezinnen.

Openingsuren en locatie

“Deze locatie in de Brederodewijk in Antwerpen, dichtbij ‘t Zuid en de oevers van de Schelde, is uitstekend”, zegt Shirley D. Wanderley, districtmanager bij Kruidvat. “Er ligt al een tram- en bushalte op één minuut stappen!”. Kruidvat Brederodestraat is open van maandag tot zaterdag, van 9 tot 18 uur. 

Complexloos solliciteren

Ondanks de aanhoudende groei ondervindt Kruidvat weinig problemen om nieuwe medewerkers te vinden voor de winkels. Dat is voor een groot stuk te danken aan de vereenvoudigde aanwervingsprocedure.

Voor een job als winkelbediende is het bijvoorbeeld niet nodig om een cv door te sturen. “Een openhartig gesprek geeft iedereen de kans om deel te worden van de Kruidvat-familie”, zegt Rafaëlla Carviers, filiaalmanager Kruidvat Brederodestraat. “We komen veel beter iemands eigenschappen en drijfveren te weten door in gesprek te gaan dan een velletje papier af te lezen. Iedereen is welkom bij ons en dat maakt dat onze winkels afspiegelingen zijn van de maatschappij. Inclusie is zoals het hoort volgens ons en we zijn daar terecht trots op.”

Openingsacties

Kruidvat verwent de eerste 301 klanten met een volle goodiebag ter waarde van 20 euro. Op de openingsdag geldt er 20% korting op één product naar keuze en daarnaast één Kruidvatartikel aan 50% gedurende zeven dagen. Tot een week na de opening kunnen klanten gratis vijf foto’s laten uitprinten.


Over Kruidvat België

Avec plus de 1 250 magasins et 25 000 collaborateurs dévoués aux Pays-Bas et en Belgique, Kruidvat est le leader incontesté du marché de la santé et de la beauté. Kruidvat s'engage à rendre la santé, la beauté et le bien-être accessibles à tous. Sous sa devise "Toujours surprenant et avantageux", la chaîne de drogueries propose un large éventail de produits de santé, de beauté et d'articles pour bébé, alliant abordabilité, diversité et haute qualité. Cette offre est complétée par une gamme étendue et surprenante de produits, permettant ainsi à chacun de trouver ce dont il a besoin.


Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Kruidvat België nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL